rand_img_001 (19).png

En piercing-kundes fundamentale rettigheder

ENHVER PERSON DER BLIVER PIERCET HAR KRAV PÅ:

 1. At bliver piercet i et hygiejnisk miljø af en ren, ansvarsbevidst, ædru piercer der er iført et sæt nye medicinske engangsundersøgelseshandsker.

 2. At blive piercet med en ny, ubrugt, steril engangsnål, der kasseres umiddelbart efter brug i en nåleboks, efter brug på en enkelt piercing.

 3. At udelukkende blive berørt af nyligt steriliseret, passende værktøj, der anvendes korrekt og kasseres efter brug eller gen-steriliseres i autoklave inden det anvendes på andre. 

 4. At vide at piercing pistoler ALDRIG er passende at pierce med og ofte er decideret farlige når det anvendes til at pierce med – inklusiv øreflipper!

 5. Den sjælefred der kommer af at vide at deres piercer kender og praktiserer de allerhøjeste standarder indenfor hygiejne.

 6. At have en erfaren og vidende piercer til at evaluere og diskutere om piercinger og smykker passer til det enkelte individs anatomi og livsstil.

 7. At bliver grundigt informeret om alle risici og mulige komplikationer, der kan opstå ved den involveredes valg af piercing, inden der tages en endelig beslutning.  

 8. At søge en anden mening fra en anden piercer inden for studiet såvel som udenfor.

 9. At få sat et smykke i deres nye piercing der skaber de bedste betingelser for helingen, herunder størrelse, materiale, design og konstruktion. Guld-belagte smykker, samt sterling sølv smykker er ALDRIG passende at sætte en ny såvel som helet piercing.

 10. At se billeder, få en tour gennem piercing-studiet, samt at få alle spørgsmål venligt og fuldt besvaret inden der træffes en endelig beslutning.

 11. At blive fuldt informeret om efterfølgende pleje, både mundtligt og skriftligt, samt efterfølgende mulighed for kontakt til pierceren for råd og vejledning under hele helingsperioden.

 12. At blive behandlet med respekt, fornuft og faglig viden uanset køn, seksuel orientering, race, religion, etnicitet, evne, helbred og valg af piercing.

 13. At skifte mening, stoppe proceduren og forlade butikken på et hvilket som helst tidspunkt, hvis situationen virker ubehagelig eller utilstrækkelig.